OBAVIJEST GRAĐANIMA I KORISNICIMA USLUGA KRAKOM-a, D.O.O. O PROVEDBI MJERA IZ ODLUKE STOŽERA O UVOĐENJU POSEBNE SIGURNOSNE MJERE OBVEZNOG TESTIRANJA

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova („Narodne novine“ broj 121/2021.), od dana 16.11.2021. godine svi korisnici usluga, poslovni suradnici i zaposlenici OBVEZNI SU prilikom dolaska u službene prostorije društva Krakom, d.o.o. na uvid predočiti EU digitalnu Covid potvrdu, negativan test ili drugi odgovarajući dokaz u skladu s Odlukom.

Osobe koje ne predoče ili odbiju predočiti EU digitalnu Covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz NE MOGU ULAZITI  i boraviti u službenim prostorijama.

Navedeno se odnosi i na sve stranke koje dolaze u službene prostorije blagajne društva i ostale službene prostorije u sjedištu društva u Gajevoj ulici br. 20. kao i na sve pružatelje usluga koji pružaju različite usluge ili su angažirani za određene poslove u službenim prostorijama, te druge osobe koje dolaze u službene prostorije Krakom-a po bilo kojoj osnovi.

Ovih se mjera trebaju pridržavati i stranke u službenim prostorijama pogrebnog centra na gradskom groblju u Krapini.

Navedeno se ne odnosi na osobe mlađe od 16 godina, na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe, na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Prilikom ulaska u službene prostorije, obvezno je pridržavanje svim propisanim protuepidemijskim mjerama,  posebnim preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Odluka u prilogu.

Skip to content