Djelatnici komunalnog društva KRAKOM d.o.o.  su u tjednu od 07. do 11. siječnja 2019. godine uspješno izvršili najavljeno organizirano prikupljanje božićnih drvaca na području Grada Krapine te Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. To je prva takva organizirana akcija na distributivnom području društva, a u cilju unaprjeđenja usluga u sektoru gospodarenja otpadom. Drvca su deponirana na platou unutar reciklažnog dvorišta te će ih preuzeti tvrtka specijalizirana za izradu biomase.

Poštovani korisnici,

ovim putem željeli bi Vas obavijestiti da će komunalno društvo KRAKOM d.o.o. ove godine po prvi puta izvršiti organizirano prikupljanje božićnih drvaca nakon proteka nadolazećih blagdana.
Prikupljanje drvaca vršit će se u periodu od 07. do 11. siječnja 2019. godine sukladno rasporedu odvoza zelenih spremnika za miješani komunalni otpad.
Za pregled cijele vijesti kliknite na sliku!

Poštovani,

dobrodošli na našu novu ažuriranu web-stranicu na kojoj možete pronaći sve aktualnosti proizašle iz izmjena zakonske regulative kao i iz prilagodbe naših djelatnosti potrebama korisnika.

Za pregled ove vijesti, a tako i svih ostalih kliknite na sliku!

DJELATNOSTI

Gospodarenje otpadom

Reciklazno09

Groblje i pogrebne usluge

Upravljanje parkiralištima

Upravljanje zgradama

glavna3

Održavanja javnih površina

Djelatnost tržnica

trznica7