Obavijest o promjeni radnog vremena reciklažnog dvorišta na zimsko radno vrijeme

Obavještavaju se cijenjeni građani i korisnici usluga da od 17. listopada 2022. godine počinjemo primjenjivati zimsko radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini na adresi Bobovje 52F.

Stoga se od ponedjeljka 17. listopada ove godine otpad može predavati radnim danima i to:

– ponedjeljkom od 10:00 do 17:00 sati,

– u utorak, srijedu, četvrtak i petak od 09:00 do 16:00 sati,

– subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Otpad se neće zaprimati za vrijeme dnevne pauze i to od ponedjeljka do petka od 12:00 do 12:30 sati, a  subotom od 10:00 do 10:30 sati.

Nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

Izmijenjeni raspored radnog vremena prilagođen je zimskim aktivnostima i potrebama naših korisnika te građane podsjećamo da se u reciklažnom dvorištu preuzima sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima problematični otpad, otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Napominjemo da fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj imaju pravo na besplatno odlaganje navedenog otpada uz predočenje osobne iskaznice.

Apeliramo na građane da razvrstavaju otpad, predaju ga u reciklažno dvorište te čuvaju okoliš!

Skip to content