Obavijest o ukidanju rada blagajne s danom 01. srpnja 2022. godine

Društvo Krakom, d.o.o. Krapina obavještava cijenjene potrošače i korisnike usluga da će s danom 30. 06. 2022. godine s radom prestati BLAGAJNA u sjedištu Uprave u Gajevoj 20.

Zbog zahtjevnih zakonskih obveza uvođenja mjera zaštite novčarskog poslovanja definiranih izmjenama Zakona o zaštiti novčarskih institucija (NN 56/15, 45/21) ukida se rad blagajne na šalterima društva Krakom, d.o.o.

Kako bi svojim korisnicima usluga i potrošačima osigurali jednaku uslugu kakva im je pružana na našoj blagajni osigurali smo provedbu gotovinskog plaćanja bez naplate provizije u Poštanskim uredima.

Stoga  obavještavamo građane da uplate po izdanim uplatnicama za sve isporučene usluge društva Krakom, d.o.o. i društva Krakom-vodoopskrba i odvodnja d.o.o. od 01. srpnja 2022. godine mogu obaviti u Poštanskim uredima na području Krapinsko-zagorske županije bez naplate naknade od uplatitelja.  

Po računima za naplatu pričuve (koja je prihod stambenih zgrada) provizija će se obračunavati prema tarifi Hrvatske pošte.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju!

Skip to content