KRAKOM, d.o.o. 30.06.1956. – 30.06.2021. NAŠ JUBILEJ UZ 65 GODINA U SLUŽBI SVIH GRAĐANA

Krakom, društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje komunalnih usluga na današnji dan skromno obilježava 65 godina postojanja i rada u službi svih građana i privrede.

Prije 65 godina u Krapini je osnovana današnja tvrtka Krakom d.o.o. za pružanje komunalnih usluga na području bivše općine Krapina, a danas usluge obavlja na području Grada Krapine i okolnih Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Djelatnici tvrtke Krakom d.o.o.  brinu o zbrinjavanju otpada, čistoći i hortikulturnom uređenju javnih površina, obavljaju djelatnost pogrebnih poslova te upravljaju grobljem u Gradu Krapini, upravljaju parkiralištima i tržnicama, upravljaju i održavaju stambeno-poslovne zgrade, organiziraju prigodne sajmove na području grada Krapine. Društvo je organizirano i za obavljanje poslova niskogradnje te obavlja poslove održavanja i uređenja prometnica, nerazvrstanih cesta i ulica te vodi brigu o održavanju i uređenju komunalnih objekata javne namjene kao i urbane opreme.

Ono što je u Krakom-u najvrijednije su ljudski resursi jer imamo djelatnike koji su godinama pridonosili probitku Krakom-a i to golemo iskustvo je naša najveća vrijednost.  Zadovoljstvo kupaca uslugom Krakom-a je temeljni sustav svih aktivnosti Društva.  Temelji tog sustava počivaju na osposobljenim i motiviranim zaposlenicima te na znanju stjecanom godinama.

65. godina rada djelatnika Krakom-a, bivših i sadašnjih, ugrađeno je u jedini i osnovni cilj da Grad Krapina bude ugodnije mjesto za život a naše usluge u službi građana.

65. godina Krakomova jubileja ostavilo je pečat u našem gradu, u svakom naselju, kvartu, ulici, parkovima, cvjetnjacima, travnjacima u cjelokupnoj infrastrukturi Grada utkan je trud i rad vrijednih ruku zaposlenika Krakom-a.

Svim ‘Krakomovcima’ čestitke uz veliki jubilej, zahvala na uloženom trudu u dosadašnjem radu te puno uspjeha u daljnjem poslovanju!

Skip to content