Obavijest o promjenama u organizaciji rada Krakom-a radi provedbe mjera za prevenciju širenja epidemije Coronavirusa (COVID-19)

Poštovani,

u epidemiološkoj situaciji u kojoj se  trenutno nalazimo u Hrvatskoj zbog bolesti COVID-19, zaraze uzrokovane koronavirusom, radi zaštite zdravlja svih građana prije svega  pozivamo sve naše korisnike usluga kao i sve građane da s pažnjom prate i pridržavaju se uputa i odredbi koje dolaze od nadležnih državnih i županijskih tijela kao i Odluke Gradonačelnika Grada Krapine od 16.03.2020. godine.

Kao komunalno društvo koje je na usluzi i obavlja poslove od općeg interesa za sve naše građane, svjesni ozbiljnosti trenutne situacije, a uzevši u obzir nužnost obavljanja javnih usluga i potrebe naših građana, u cilju osiguranja sigurnosti i zaštite u vezi sa širenjem koronavirusa, od 17.03.2020. godine uvodimo slijedeće preventivne mjere za prevenciju širenja epidemije virusa COVID-19:

  1. ORGANIZACIJA POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA NA GRADSKOM GROBLJU U KRAPINI PRILAGOĐAVA SE MJERAMA ODREDABA O ZABRANI OKUPLJANJA KAO I PREPORUKAMA ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO REPUBLIKE HRVATSKE:
  • SAHRANE POKOJNIKA ORGANIZIRAJU SE U KRUGU OBITELJI,
  • SUĆUT IZRAZITI BEZ OSOBNOG KONTAKTA – RUKOVANJA,
  • NAKON IZRAZA SUĆUTI NE ZADRŽAVATI SE U ODARNICI!

Mole se osobe – članovi najuže obitelji koje planiraju doći na sahranu da ne dolaze u slučaju da pate od simptoma (znakova) infekcije dišnog sustava kao što su kašalj, grlobolja i kratak dah te povišena tjelesna temperatura veća od 37,5 ºC.

Pogrebni centar u ulici Andrije Hebranga 1 u Krapini osobno će primati samo stranke vezane za sahranu. Za ostale upite stojimo na raspolaganju na slijedećim kontaktima: e-mail: groblje@krakom.hr ili telefonom 098/837-989 i 091/371-1710.

  • DO DALJNJEG SE NEĆE ODRŽAVATI PRODAJA NA ROBNOM SAJMU ČETVRTKOM („PONTE ROSA U UL. FRANA GALOVIĆA).
  • PRILAGOĐAVA SE RAD SA STRANKAMA:

Pozivamo i apeliramo na sve korisnike naših usluga da, ukoliko to nije krajnje nužno, NE DOLAZE OSOBNO u prostorije sjedišta i drugih poslovnih prostora društva Krakom d.o.o. već svoje potrebe rješavaju telefonskim kontaktiranjem na broj telefona 049/382-711 ili elektroničkom poštom na e-mail krakom@krakom.hr .

Također preporučamo da svoje mjesečne obveze po računima podmirujete elektronskim putem kako bi smanjili osobne dolaske i bliske kontakte s većim brojem osoba te tako spriječili moguće širenje zaraze.

Ukoliko ipak morate osobno doći rješavati svoje neodgodive obveze molimo Vas prethodnu najavu na gore navedene kontakte, a u prostor blagajne ulazit će samo po jedna osoba dok ostale osobe čekaju izvan zgrade.

S ciljem zaštite Vašeg i našeg zdravlja te prevencije mogućeg širenja virusa COVID-19 molimo Vas da poštujete naše obavijesti i organizacijski ustroj.

Hvala Vam na razumijevanju!

Skip to content