i - Račun [01 10 2014]
Od 1.10.2014. svim korisnicima naših usluga omogućeno je ugovaranje usluge i-Račun, čime primanje i plaćanje računa postaje brže i jednostavnije. Vaše račune umjesto u papirnatom, dostavljat ćemo u elektroničkom obliku na način koji Vam omogućava:

• e-Uplatnicu - u Vašem internet bankarstvu čekat će Vas ispunjeni nalog za plaćanje, a nakon Vaše autorizacije naloga, račun možete platiti uz samo jedan klik bez prepisivanja s papira
• e-Račun - u Vašem internet bankarstvu prikazat će Vam se elektronička PDF verzija računa
• na Vaš e-mail bit će Vam poslana elektronička PDF verzija računa kako biste ga jednostavnije mogli pohraniti

Usluga je omogućena svim korisnicima koji koriste internet bankarstvo sljedećih banaka:

1. Hrvatska poštanska banka
2. HYPO Alpe-Adria-Bank
3. OTP banka
4. Privredna banka Zagreb
5. Zagrebačka banka

Usluga će uskoro biti omogućena i u drugim bankama o čemu ćemo Vas obavijestiti putem naše web stranice i/ili internet bankarstva banaka.

Ugovaranje usluge je jednostavno i BESPLATNO te se obavlja putem internet bankarstva Vaše banke. Za ugovaranje usluge i-Račun potrebno je samo u internet bankarstvu navesti poziv na broj sa zadnjeg zaprimljenog papirnatog računa i Vašu e-mail adresu. Ako u bilo kojem trenutku poželite prestati koristiti uslugu i-Račun, uslugu možete odjaviti putem internet bankarstva nakon čega ćemo Vam nove račune ponovno početi slati u papirnatom obliku.
Čuvajmo naš okoliš zajedno! S poštovanjem,
Vaš KRAKOM d.o.o.
Kako ugovoriti i - Račun: ZABA, PBZ